Aktuellt

Sommargreenerna öppnar på lördag den 28 mars

Hjärtligt välkomna till en ny och lite annorlunda säsong!

  • Alla 18 hål är öppna.
  • Alla träningsområden är öppna förutom stora puttinggreenen vid klubbhuset.  (Olas, Driving range, green, chippgreen)
  • Greenfee alla dagar 375 kr.

Vi behöver vara rädda om banan och oss själva så detta gäller:

 

Greener –Behåll flaggan i när du puttar. Laga nedslagsmärken!

  • Bunkrar – Inga krattor finns i bunkrarna, du gör i ordning efter dig med hjälp av ”fotkrattan”. Jämna ut där du slagit samt dina fotspår in/ur bunkern. Återställ bunkers så som du själv vill ha den när du spelar ur den.
  • Nu när det är stor risk för frost rekommenderar vi att ni kommer ut för att spela efter klockan 10 för att minska folksamlingar. Alla gräsytor är stängda vid frost!
  • Håll två meters avstånd från medspelare.
  • Ta med egen handduk om du vill duscha.
  • Handsprit finns i klubbhuset och restaurangen där det är bordservering.

Vi söker säsongspersonal 2020

Säsongspersonal är uppdelade på 25 månader, det vill säga att 2 st säsongsarbetare jobbar 6–8 månader vilket kallas för långsäsong och 2 st jobbar under högsäsongen 4–5 månader var. Detta är ett system som fyller uppbyggnadsfasen inför säsongen, tillväxtperioden/högsäsongen och sensommar/höstarbeten.
Arbetstiden: 06:00-15:00 Måndag till Fredag.

Läs mer

AW & Quis fredag den 27/3 17-21

3:e omgången av Quiz i den pågående turneringen är på gång! Denna kväll serverar vi en buffé med influenser från medelhavet såsom Grekisk sallad, tzatziki, grillad souvlaki på fläskfilé & kyckling med klyftpotatis. 139:- AW priser på tillhörande dryck.

Poängställningen uppdateras inom kort. Varmt välkomna att boka bord på 0730544601

Hej bästa golfare och medlemmar i ”nya” Hulta!

Våra kära restauratörer Sophie och Tobbe är redan igång och förbereder för att öppna för lunch den 16 mars. Redan har de haft gäster på After Work, konferenser och ”Alla hjärtans dag”.

Som ny vice ordförande i klubben så lovade jag dem i höstas inför nystarten att fråga er medlemmar om hjälp i restaurangen med viss städning för att underlätta både för dem och för vår plånbok.

Läs mer

Scroll to top Top