Träning – Akademi

Varmt välkommen önskar vi på Hulta Bollebygd Golf Academy

David Kirkham och John Parkinson!

På Hulta Bollebygd Golf Academy älskar vi spelet och att utveckla spelaren.

På Hulta Bollebygd Golf Academy tillhandahåller vi en mängd olika kurser och privatlektioner inom spelet GOLF. Vårt produktutbud ger dig möjligheten att fördjupa din förståelse om och utveckla din förmåga inom Ditt Spel på det sätt som passar dig. På Hulta Bollebygd Golf Academy har tränarna gedigen utbildning och mångårig erfarenhet, och med hjälp av den senaste teknologin inom bl a videoanalys och bollflyktsavläsning blir ditt lärande både roligare och mer effektivt. Bland dina valmöjligheter ingår bland annat:
• Gröna Kortet-kurser
• Privatlektioner
• Fysträning
• Gruppträning
• Spellektioner
• Golfskola för junior och ungdom
• Företagsevents

För mer information för att boka din lektion/kurs hos John Parkinson klicka dig in via menyraden till höger. eller kontakta på 076 0138957.
john.parkinson@worldofgolf.se

Vill du boka plats på gruppträning hos David Kirkham eller boka en individuell lektion kan du maila till info@hultagk.se eller ringer till 0705-204366

Individuella lektioner- 795kr för 50 min.

Nu kan du boka in dig på Davids Intensivdagar!

Den 29 juni eller den 6 juli!

Kostar endast 15ookr, max 8st deltagare!

Detta ingår- frukost, 9 håls spel, lunch och eftermiddags stationsträning!

En heldag på golfklubben vigd till att utveckla spelets viktigaste delar, slipa på styrkor och förbättra svagheter. Vi börjar dagen med att spela 9 hål gemensamt i grupper om 3-4 elever per starttid. Allt under ledning och överseende av PGA Club Professional David Kirkham där han går med och spela tillsammans med er studerar, filmar och analyserar samtliga deltagares spel. Redan här kommer alla kursdeltagare få värdefulla individuella tips och råd kring spelstrategi.

Efter lunch tränar vi tillsammans i studion, på driving rangen och vid olika övningsområden på alla de delar som kan utvecklas och bör förbättras. Ett viktigt moment från förmiddagens spel på banan är valet av slag vid olika tillfällen. Något som vi lägger stort fokus vid för den uppföljande träningen under eftermiddagen. Teknikträning blandas här med spelliknanden övningar för att nå en jämförbar upplevelse med spelet på banan. Sammantaget kommer garanterat att leda till både roligare golf och bättre resultat under säsongen.

Ta nu chansen och anmäler er i dag, direkt till info@hultagk.se

Boka Kurs

Boka Lektion