Onsdagsträffen – hcp 20-36

Onsdagsträffen spelas över hela säsongen. 7 st tävlingar fördelade över våren och sensommaren.  Onsdagsträffens syfte är att samla delar av klubbens många golfare. De som vill börja tävla, träffa nya medlemmar eller bara vill vistas mera regelbundet på klubben. Onsdagsträffen skall vara en naturlig mötesplats för dessa spelare.

Regelbundet spel under mer tävlingslika förhållanden gör att vi utvecklas som spelare och att vi tar tillvara på spelets idé och traditioner! Dessutom en förberedelse för att hjälpa spelare att bli bättre.

För vilka?

HCP-gräns: HCP 20 – 36 för både damer och herrar i alla åldrar.
Tee: Gul för herrar, Röd tee för damer.

Spelform: Poängbogey
Lokala Regler: Alltid detsamma som klubbens lokala regler vid aktuellt speltillfälle.

Datum: 6/5, 9 hål , 20/5, 3/6, 17/6, 1/7, 5/8, 19/8, 9 hål

Första start kl 17:00

Scorekort: Ett scorekort per person förs och redovisas.  Fyll i scorekortet innan detta signeras och lämnas i greenfeelådan innanför ytterdörren i klubbhuset.

Resultat och Pris: Resultat för rundan kommer att finnas i GIT och på hemsidan. De tre bästa resultaten varje vecka belönas med presentkort i shopen,

Starttider, Anmälan, Lottning,

Startavgift: 50 kr /veckotävling.

Anmälan sker via GIT från måndag morgon till onsdag kl 14:50.

Lottning sker och startlistorna redovisas ca kl 15:10. Om man kommer på efter 14:50 att man vill spela ringer man shopen så kan de anmäla er i efterhand och lägga in er boll.

Betalning sker via swish 123 696 8499 innan start.