Banstatus- Coronatider

Hjärtligt välkomna till en ny och lite annorlunda säsong!

• Alla 18 hål är öppna.
  • Alla träningsområden är öppna.  (Olas, Driving range, stora puttgreen, chippgreen)
  • Tidsbokning alla dagar, 8-19. Greenfee alla dagar 375 kr.

Vi behöver vara rädda om banan och oss själva så detta gäller:

• Greener –Behåll flaggan i när du puttar. Laga nedslagsmärken!
  • Bunkrar – Inga krattor finns i bunkrarna, du gör i ordning efter dig med hjälp av ”fotkrattan”. Jämna ut där du slagit samt dina fotspår in/ur bunkern. Återställ bunkers så som du själv vill ha den när du spelar ur den. Tillfällig lokal regel i bunkrar- ett scorekorts lättnad.
  • Nu när det är stor risk för frost rekommenderar vi att ni kommer ut för att spela efter klockan 10 för att minska folksamlingar. Alla gräsytor är stängda vid frost!
  •  Vid ankomst till Hulta. För dig som inte vill komma in i klubbhuset så kan du ringer receptionen när du är på plats och bekräfta din ankomst samt att vi kan skicka digitalscorekort till dig eller även kommer ut med ett scorekort till dig!
  • Håll två meters avstånd från medspelare.
  • Ta med egen handduk om du vill duscha.
  • Handsprit finns i klubbhuset och restaurangen där det är bordservering.

På bilden ser ni Mike och Fanny- pointing to the future!