Boende och golfpaket

Hulta-Bollebygd Golfklubb erbjuder dig ett flertal alternativ till boende när du kommer och besöker oss!

Boende på klubben

Husvagn/husbil

Husvagnsparkeringen hittar du till höger vid ingången till huvudparkeringen.
Det finns eluttag och du anmäler dig till receptionen vid ankomst. Kostnaden är 200 kr per dygn för de som spelar golf på Hulta. Det finns dusch och toalett i klubbhuset. Öppettider 06.00-22.00.

Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig att hitta och med att komma till rätta!
033-204340, info@hultagk.se

Golfpaket

Vi samarbetar med nedanstående hotell som du kommer att trivas på och som gör det lilla extra när det kommer golfare till staden.

Hindåsgården

Hindåsgården konferens och SPA

Hos oss finns de bästa förutsättningarna, vi har det stora hotellets kapacitet och det lilla hotellets värme och hemkänsla. Här möts ni i en lugn och avkopplande miljö med sjön och skogen som närmsta granne. Ni hittar oss 35 km från Borås och Göteborg, 15 min från Landvetter flygplats.

GOLFPAKET 2024

hallnas1

Hällsnäs Hotell

Efter en dag på banan äter ni gott och bor bekvämt hos oss på Hällsnäs. Här är lugnt och fridfullt och vi har en fantastisk natur inpå knuten.

Läs mer om golfpaket på Hällsnäs Hotell

borshult1

Borshult Gård

Börshult Gård är en konferensgård med mangårdsbyggnad från 1836 och tillhörande gårdshotell, belägen i Börshults natursköna omgivningar strax utanför Borås. Gården har en genuin miljö med exklusiv inredning i vacker sekelskiftesstil.

Läs mer om golfpaket på Borshult Gård

Kviberg Park Hotell front

Kviberg Park Hotel & Conference

Mitt i Nordens största multisportarena checkar ni in på Kviberg Park Hotel & Conference.
Ni får tillgång till Nordens största hotellgym Nordic Wellness och fri utomhusparkering, endast 10 minuter från centrala Göteborg och Liseberg.
I Kviberg kan ni uppleva närheten till naturen med naturstigar, utomhusgym. Inne i anläggningen, finns Skidome en fantastisk inomhusskidanläggning med bra skidspår året om. Det är -4 grader året om, hos oss kan ni hyra skidutrustning eller bara komplettera med det som ni saknar.

Varmt välkomna!

Läs mer om golfpaket på Kviberg Park Hotel & Conference

GOLFPAKET 2024

Comfort Hotel Jazz i Borås

Comfort Hotel Jazz är ett modernt cityhotell beläget i hjärtat av Borås. Shopping och restauranger finns på promenadavstånd och bara 2 km bort väntar Borås Djurpark. Hotellet erbjuder dessutom gym, bastu och parkering. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel Jazz ligger mitt i Borås, ett stenkast från restauranger och shopping och bara två kilometer från Borås Djurpark. Hos oss kan du även slappa i bastun eller träna i hotellgymmet.

Läs mer om golfpaket på Comfort Hotel Jazz hemsida.

Välkommen till Hulta-Bollebygd GK- Simply the best!

Scroll to top Top