Greenkeepers corner

Hjärtligt välkomna till en ny och lite annorlunda säsong!

• Alla 18 hål är öppna.
  • Alla träningsområden är öppna.  (Olas, Driving range, stora puttgreen, chippgreen)
  • Greenfee alla dagar 375 kr.

Vi behöver vara rädda om banan och oss själva så detta gäller:

• Greener –Behåll flaggan i när du puttar. Laga nedslagsmärken!
  • Bunkrar – Inga krattor finns i bunkrarna, du gör i ordning efter dig med hjälp av ”fotkrattan”. Jämna ut där du slagit samt dina fotspår in/ur bunkern. Återställ bunkers så som du själv vill ha den när du spelar ur den.
  • Nu när det är stor risk för frost rekommenderar vi att ni kommer ut för att spela efter klockan 10 för att minska folksamlingar. Alla gräsytor är stängda vid frost!
  • Håll två meters avstånd från medspelare.
  • Ta med egen handduk om du vill duscha.
  • Handsprit finns i klubbhuset och restaurangen där det är bordservering.

Hulta-Bollebygd Golfklubb och Fanny Sunesson = Simply the best!

Den i särklass viktigaste delen i vårt produktutbud är banan. Vi har påbörjat ett samarbete med Fanny Sunesson, tidigare framgångsrik caddy för både Henrik Stenson och Nick Faldo. Fanny kommer att hjälpa till med utveckling av banan så att både spelare med högt respektive lågt handicap skall uppleva intressanta förbättringar. Vi vill verkligen tacka Fanny för allt hon har bidraget med hittills. Elva timmar tillsammans på banan i dag med David, Mike Dawson, Anders Svensson och Marcus Andersson. Kolla in bilder och filmer.
Jag ber om ursäkt för dåligt ljud kvalitet…men allt kan inte vara perfekt!