Greenkeepers corner

Hjärtligt välkomna till en ny och lite annorlunda säsong!

Sommargreenerna öppnar på lördag den 28 mars

• Alla 18 hål är öppna.
  • Alla träningsområden är öppna förutom stora puttinggreenen vid klubbhuset.  (Olas, Driving range, green, chippgreen)
  • Bollränna gäller till och med 31/3. Greenfee alla dagar 300 kr.

(Fredagen den 27 mars är banan stängd hela dagen.)

Vi behöver vara rädda om banan och oss själva så detta gäller:

• Småmattor – Använd mattorna på samtliga slag, även chippning runt och på foregreen. Du behöver inte använda matta vid upp-peggad driver, puttning och bunkerslag. Mattorna finns och återlämnas vid bollrännan efter rundan.
  • Greener –Behåll flaggan i när du puttar. Laga nedslagsmärken!
  • Bunkrar – Inga krattor finns i bunkrarna, du gör i ordning efter dig med hjälp av ”fotkrattan”. Jämna ut där du slagit samt dina fotspår in/ur bunkern. Återställ bunkers så som du själv vill ha den när du spelar ur den.
  • Nu när det är stor risk för frost rekommenderar vi att ni kommer ut för att spela efter klockan 10 för att minska folksamlingar. Alla gräsytor är stängda vid frost!
  • Håll två meters avstånd från medspelare.
  • Ta med egen handduk om du vill duscha.
  • Handsprit finns i klubbhuset och restaurangen där det är bordservering.