Bankommitténs corner

 

Bankommittén 2022

Bankommittén ska vara sammansatt av olika kategorier spelare låg- och höghandicappare, kvinnor och män. De som hittills utgör bankommitté är: Mikael J Andersson, Anders Svensson, Jan Jeansson, Stefan Larsson, Calle Johansson samt en ännu icke utsedd dam.

Bankommittén har sitt första möte om 14 dagar, den 7/3 kl. 18.00 och då sätts mötesstrukturen och görs prioriteringar.

Mikael.J.Andersson –

mikael-j-andersson@telia.com

Frivilliggrupp

Arne Jäder, sammankallande, Thomas Näsström, Thomas Perlöv, Evert Johansson, Rolf Backberg och Lars Gustavsson.

Arne Jäder –

ajader@telia.com

 

YouTube player
YouTube player

 

Vi behöver vara rädda om banan och oss själva så detta gäller:

  • Greener –Laga nedslagsmärken!
  • Bunkrar – Krattorna finns i bunkrarna, eller gör i ordning efter dig med hjälp av ”fotkrattan”. Jämna ut där du slagit samt dina fotspår in/ur bunkern. Återställ bunkers så som du själv vill ha den när du spelar ur den.
  • Nu när det är stor risk för frost rekommenderar vi att ni kommer ut för att spela efter klockan 10 för att minska folksamlingar. Alla gräsytor är stängda vid frost!

Hulta-Bollebygd Golfklubb och Fanny Sunesson 

Den i särklass viktigaste delen i vårt produktutbud är banan. Vi har påbörjat ett samarbete med Fanny Sunesson, tidigare framgångsrik caddy för både Henrik Stenson och Nick Faldo. Fanny kommer att hjälpa till med utveckling av banan så att både spelare med högt respektive lågt handicap skall uppleva intressanta förbättringar. Vi vill verkligen tacka Fanny för allt hon har bidraget med hittills. Elva timmar tillsammans på banan i dag med David, Mike Dawson, Anders Svensson och Marcus Andersson. Kolla in bilder och filmer.
Jag ber om ursäkt för dåligt ljud kvalitet…men allt kan inte vara perfekt!

YouTube player
YouTube player
Scroll to top Top