Golf i vacker herrgårdsmiljö

Bli medlem

Välkommen som medlem hos oss. Vi har flera olika medlemsformer- vilken passar dig? Som fullvärdig medlem får du 500 kronor rabatt på årsrangekort – Fritt spel på Sisjön och Torrekulla GK – Fritt spel på World of golfs korthålsbana och övningsområden – Ett bollkort på World of Golf med 600 kronor och 20 procent på köp av bollar därefter.

Träning och akademi

På Hulta Bollebygd Golf Academy tillhandahåller vi en mängd olika kurser och privatlektioner inom spelet GOLF. Vårt produktutbud ger dig möjligheten att fördjupa din förståelse om och utveckla din förmåga inom Ditt Spel på det sätt som passar dig. På Hulta Bollebygd Golf Academy har tränarna gedigen utbildning och mångårig erfarenhet, och med hjälp av den senaste teknologin inom bl a videoanalys och bollflyktsavläsning blir ditt lärande både roligare och mer effektivt.

Klubbtävlingar

Här hittar du information om alla våra klubbtävlingar.

Restaurang

Besök vår fantastiska restaurang för en matupplevelse och service i världsklass.

Historia

Historien om Hulta Golfklubb börjar 1969 i Hindås. Tore Olbing, sedermera mångårig ordförande och numera hedersordförande i klubben, tar tillsammans med Gunnar Lagnell kontakt med en golfarkitekt Anders Amilon från Helsingborg. Denne undersöker möjligheterna att anlägga en golfbana i Hindås men finner att detta ej är lämpligt. Blickarna vänds då mot Rävlanda där chanserna är bättre men på grund av de många markägarna bedöms svårigheterna så stora att även detta projekt måste läggas ner.

Foto: Ove Balsby

Medlemssidor

Här hittar du som medlem i Hulta Bollebygd Golfklubb information från vår styrelse och våra kommittéer.

Sponsor/Företagsgolf

SPELA | SÄLJA | SYNAS | SAMLAS | Vi ser fram emot 2020 och hoppas att ni vill bli en av våra partners. Tillsammans med er skräddarsyr vi ett paket för just ert behov.

Styrelse och personal

Här hittar information om oss som jobbar eller är engagerade i vår organisation på Hulta Bollebygd Golfklubb. Är du nyfiken på hur du kan bidra i någon av våra kommittéer eller på annat sätt stödja Hulta, tveka inte. Kontakta oss