The Club Professional

FnRBw58JoNngDf4IQQr_2GmH4-M8i0Sa39_GZhT31vc

DAVID KIRKHAM

David Kirkham PGA Professional sedan 1982. 

Rankad 22:a i Sverige på Players 1st tränare ranking.

¤ 40 år som PGA Professional. Jag har spelat aktivt på den British Tartan Tour, Swedish Golftour samt Challenge Touren. Totalt 90st tävlingsvinster sedan 1977.

¤ Framgångsrik tränare till Europatourspelare, landslagsspelare, tidigare VGF-Elitansvarig och tränare till tusentals olika golfare i både Skottland och Sverige.

Min övergripande filosofi är ”keep it simple” och att varje sving i sig är unik. Det är kundens grundrörelse som ska ligga till grund för vidareutveckling och progression och därför behövs olika metoder för olika kunder.

P.S är du nyfiken på Hickory golf så kan du ställa dina frågor till mig…jag kan detta med… 22st hickory tävlingsvinster och en 5:a plats i Hickory VM 2019. David har +2,3 i HCP.

Vid lektions passen så använder jag mig av swing appen ”Swing Profile” samt Rapsoda mobile launch monitor.

Jag vill kunna hjälpa er alla med svingen så snabbt som möjligt, men ibland blir helt enkelt tiden en begränsande faktor och har gjort personliga träffar i bland svårt så därför har jag valt att ansluta mig till SwingBuddy!

SwingBuddy är en ny tjänst på marknaden där du på ett smidigt sätt kan skicka din golfsving & dina utmaningar till mig, enkelt och digitalt. För min del blir SwingBuddy ett kompletterande verktyg till de fysiska lektionerna jag ger och jag är övertygad om att tjänsten kommer hjälpa dig att utveckla ditt golfspel ytterligare. En viktig aspekt för att ta spelet till nya höjder är kontinuitet och det kan uppnås tack vare SwingBuddy.

Vad är då SwingBuddy?

Jo, SwingBuddy är en mobillapp som du laddar ned. Den finns både att hämta för iPhone och Android på App Store respektive Google Play.

Hur använder du SwingBuddy?

Efter att du laddat ned appen skapar du din unika profil. När du är klar med profilen följer du dessa enkla steg för att skicka en förfrågan till mig:

1.    Klicka på plustecknet på hemskärmen. Du kan antingen välja att ladda upp dina golfsvingar från ditt mobilbibliotek, eller filma svingen direkt i appen.

2.    Därefter fyller du i information om din bollträff, bollflykt, vilken klubba du slår med samt en kort rad om dina övergripande utmaningar.

3.    Vid val av golftränare väljer du David Kirkham.

4.    Innan jag får materialet betalar du tryggt & enkelt direkt i appen.

Jag kommer därefter att göra en analys på din golfsving och så fort den blivit klar (vanligtvis inom 48 timmar) får du en pling i mobilen och kan se din unika analys för att sedan börja träna på egen hand.

Vad är priset för tjänsten?

Priset är 210 : -/svinganalys inkl moms. Självklart är priset tydligt utskrivet vid betalningstillfället och du kan även besöka min tränarprofil i appen för mer information.

I look forward to seeing you and your swing this season at Hulta!

Cheers!
// David Kirkham

Scroll to top Top