Sommargreenerna öppnar på lördag den 28 mars

Hjärtligt välkomna till en ny och lite annorlunda säsong!

• Alla 18 hål är öppna.
  • Alla träningsområden är öppna förutom stora puttinggreenen vid klubbhuset.  (Olas, Driving range, green, chippgreen)
  • Bollränna gäller till och med 31/3. Greenfee alla dagar 300 kr.

(Fredagen den 27 mars är banan stängd hela dagen.)

Vi behöver vara rädda om banan och oss själva så detta gäller:

• Småmattor – Använd mattorna på samtliga slag, även chippning runt och på foregreen. Du behöver inte använda matta vid upp-peggad driver, puttning och bunkerslag. Mattorna finns och återlämnas vid bollrännan efter rundan.
  • Greener –Behåll flaggan i när du puttar. Laga nedslagsmärken!
  • Bunkrar – Inga krattor finns i bunkrarna, du gör i ordning efter dig med hjälp av ”fotkrattan”. Jämna ut där du slagit samt dina fotspår in/ur bunkern. Återställ bunkers så som du själv vill ha den när du spelar ur den.
  • Nu när det är stor risk för frost rekommenderar vi att ni kommer ut för att spela efter klockan 10 för att minska folksamlingar. Alla gräsytor är stängda vid frost!
  • Håll två meters avstånd från medspelare.
  • Ta med egen handduk om du vill duscha.
  • Handsprit finns i klubbhuset och restaurangen där det är bordservering.

Vi söker säsongspersonal 2020

Säsongspersonal är uppdelade på 25 månader, det vill säga att 2 st säsongsarbetare jobbar 6–8 månader vilket kallas för långsäsong och 2 st jobbar under högsäsongen 4–5 månader var. Detta är ett system som fyller uppbyggnadsfasen inför säsongen, tillväxtperioden/högsäsongen och sensommar/höstarbeten.
Arbetstiden: 06:00-15:00 Måndag till Fredag.

AW & Quis fredag den 27/3 17-21

3:e omgången av Quiz i den pågående turneringen är på gång! Denna kväll serverar vi en buffé med influenser från medelhavet såsom Grekisk sallad, tzatziki, grillad souvlaki på fläskfilé & kyckling med klyftpotatis. 139:- AW priser på tillhörande dryck.

Poängställningen uppdateras inom kort. Varmt välkomna att boka bord på 0730544601