Opal – för dig över 55 år

OPAL – för dig som är 55 år eller äldre

Vi startar OPAL-golfen igen måndag 8/4 och alla som är födda 1969 eller tidigare är mycket välkomna att delta. Vi spelar slaggolf och tävlar i en dam- och en herrklass.

Shotgunstart tillämpas med start kl. 09.30. Samling utanför tävlingsexpeditionen en halvtimma före start för lottning av bollarna.

Efter avslutat spel har vi gemensam prisutdelning och utlottning av priser.

Anmälan till tävling görs via Min Golf senast kl. 17.00 dagen före tävling. Startavgiften är 40 kr och swishas till Cristina Claesson–Andersson tel. nr 0707300864 vid anmälan.

Startavgiften använder vi för att finansiera de priser som delas ut. Dessutom fortsätter vi med 4 utlottningspriser. 10 kr av startavgiften per deltagare och gång avsätts till avslutningslunchen i höst. De som varit med 10 ggr eller fler äter då gratis och de som varit med 6 ggr eller fler äter till halva priset.

Om någon får förhinder och ej kan delta – ring tävlingsledaren! Vi är tre par som delar på ansvaret som tävlingsledare:

Cristina Claesson-Andersson och Kjell Andersson, Siv och Lars Blomqvist och Birgit och Kurt Löfgren.

Vi kommer i år att ha utbyte både med Alingsås GK och Borås GK.

Vi åker till Alingsås GK måndagen den 27/5 och dom kommer till oss den måndagen 19/8. Vi åker till Borås GK tisdagen den 25/6 och Borås GK kommer till oss måndagen den 26/8. Vi spelar tillsammans men tävlar varje klubb för sig. När vi spelar i Alingsås och Borås anmäler man sig till deras respektive hemsida alternativt via Min Golf. Kontrollera sista anmälningsdag i god tid före tävlingen.

När vi får besök av Alingsås resp. Borås gäller följande:

Eftersom fler och fler åker golfbil kan man inte räkna med egen bil utan samåkning är det som gäller. Vill man dela bil med någon särskild så meddela detta via nedanstående mailadress till Cristina Claesson. För övriga lottar tävlingsledning ihop spelare.

OBS! Reservera plats i golfbil görs till cristinaclaesson@gmail.com och inte till receptionen.

OBS! Anmälningstiden till måndagarna när Alingsås resp. Borås kommer till oss är senast kl 17.00 fredagen innan speldag.

Tävlingsledningen/Cristina och Kjell

2024-03-08

Scroll to top Top