Kvinnor

Jag heter Eva och är 56 år,  bor i Härryda kommun och arbetar som speciallärare på Landvetterskolan. Golf har jag spelat sedan tonåren och tycker det fortfarande är lika roligt och utvecklande. Det är för mig en ära att få startar upp damgolfen igen här på HultaBollebygd Gk. Jag ser fram emot att tillsammans med er både unga som äldre skapa gemensamma plattformar och få ökad golfglädje. 

Varma Golfhälsningar 

Eva Hallagård

Telefon: 070-3543137

Mailadress: eva.hallagard@gmail.com

 

VÄLKOMNA TILL TISDAGSGOLF PÅ HULTA GK

Varje tisdag kl. 17:30 – 18:14 är tider blockade där vi damer anmäler oss att spela tillsammans. Vi, damkommittén, har skapat ett spelschema, se nedan. Några tisdagar kommer det att vara bollränna där ni själva parar ihop er och några tisdagar kommer det vara en tävling. Om du vill spela en annan tid än kl. 17.30 – 18.14 på tisdagarna då det inte är tävling har du möjlighet att göra det och ändå vara med i damgolfens resultatsammanställning. Vi har alltid samling 17.20 för genomgång oavsett om det är tävling eller inte.

 

  • Till Tävlingsdagarna anmäler du dig på MinGolf. Anmälningsavgift 50 kr, Swishar du till Eva Hallagård 070–3543137. Skriv ditt namn och datum. Ditt scorekort hämtar du på bordet utanför shopen i klubbhuset och lämnar efter rundan i kortlådan i damrummet.
  • Dagarna det är bollränna ansvarar du själv för att fylla i din score. Scorekort hämtar du i klubbhuset och fyller i ditt exakta hcp som sedan lämnas i damrummet efter spelad runda. Syftet att lämna in scorekort vid bollränna är att vi i damkommittén ska få en uppfattning om hur många damer som spelar på alla tisdagar då det är tävling och bollränna. Ni damer som vill spela på tisdagar då det är bollränna förutom de bokade tiderna, skriv gärna i Facebook gruppen ”HULTA DAMGOLF” så kan ni där komma överens om tider under dagen ni kan spela. Detta för damer som inte redan har en spelpartner kan vara med.

 

Birdieträd

I damrummet finns ett ”birdieträd” uppsatt på väggen. När du gör en birdie på tisdagsgolfen skriver du upp den på en birdiefågel (Finns i birdielådan). Sätt upp birdiefågeln i birdieträdet och skriv ditt namn och datum samt ringa in hålet/hålen på ditt scorekort. Det spelar ingen roll om det är en tävlingsdag eller en icke tävlingsdag du gör din birdie.

 

Spelschema – Damgolf tisdagar

11 juni          Bollränna – 18 hål poängbogey

 

18 juni          Tävling – Tee 51 singeltävling 18 hål

 

25 juni          TävlingDam bjuder in en dam som inte spelar golf. Ni spelar tillsammans i ett lag. Medlemsdamen spelar det långa spelet och damen som är inbjuden puttar. Efter tävlingen har vi gemensam prisutdelning och äter en god smörgås. Spelform 9 hål poängbogey.

Juli månad – bollränna

Under juli är det bollränna 18 hål (eller så många man vill) varje tisdag och ingen från kommittén behöver finnas på plats. Det kommer inte vara någon tid blockad för oss under golfveckan, v 29 15-21 juli. Du väljer själv vilken tid som passar dig under dagen att spela. Kort hämtas i receptionen och lämnas i låda i damrummet efter avslutad runda.

 

6 aug            Bollränna, 18 hål. 

13 aug          Tävling – Greensome, 18 hål. Du blir lottad med spelpartner.

20 aug          Bollränna, 18 hål

27 aug          Tävling – Singel slaggolf, 18 hål

3 sept           Bollränna 12 hål poängbogey

10 sept         Tävling – Tre klubbor och putter, 9 hål

17 sept         Bollränna, 9 hål eller så långt det går

24 sept         Bollränna, 9 hål eller så långt det går

Säsongsavslutning 1 oktober

Första oktober har vi höstavslutning med gemensam middag. Prisutdelning för alla tävlingar. Denna dag blir det inget golfspel. Eva kontaktar restaurangen och sätter ihop en bra lösning.

 

Med vänliga hälsningar Hulta damkommitté

 

Kontaktuppgifter:

eva.hallagard@gmail.com                      070- 35 43 137

lotta.doverhall@gmail.com                      0734-47 22 25

carina.jonsson@olympian.org                 070-644 89 33

mimojohansson@gmail.com                   073-541 64 13

marita.e.bengtsson@telia.com                0703-21 13 58

Tävlingar på andra klubbar!

Inbjudan Grannklubbar 2024

Scroll to top Top