Kvinnor

Hej alla tjejer!

Jag heter Carina Stenqvist, och jag har fått äran att ansvara för Hultas kvinnor från våren 2022.

Mitt mål är att få igång trevliga och lättsamma aktiviteter för oss kvinnor i klubben. Jag kommer arrangera aktiviteter som passar alla oavsett ålder och nivå på golfspel. Alla är välkomna.

Hej golfdamer på Hulta Bollebygd Golfklubb.

Nu är det snart äntligen dags för golfsäsongen.

Givetvis har Hulta Bollebygd Golfklubb aktiviteter för sina damer, oavsett nivå på spel. Tanken är att vi tillsammans skall utvecklas och ha roligt ihop.

Det här är på gång i år;

Träffas

Vi kommer att ha ett möte ihop måndagen den 20 april kl.18-20. Detta för att få umgås, lär känna varandra och tillsammans planera för roliga aktiviteter ihop. Vill Du vara med och påverka, så är det viktigt att Du är med på mötet. Anmälan sker till carina@jacis.se och klubben bjuder på GO fika.

Protokoll220420

Gruppträning

Vi kommer även i år att köra en gruppträning/träna inför golfsäsongen. Denna gång med ”vår egen” golf PRO David.

Upplägget är tre träningstillfällen måndag 25/4, 2/5 och 9/5 kl.17.30-19.00. Pris: 950kr.

Det blir totalt 8 platser. Din anmälan skickar Du till carina@jacis.se, och först till kvarn gäller.

Tjejernas onsdagsgolf

På mångas begäran så kommer vi att fortsätta med vår ” tjejernas onsdagsgolf”. Alla kvinnor är välkomna att spela ihop oavsett handicap. Här spelar vi för att ha trevligt ihop och för att ”lyfta” varandra.

Vi startar upp onsdagen den 27 april. Vi träffas vid klubbhuset runt kl.17.15.

Första starttid är kl. 17.36.

Vi kör fram tills den 29 juni sedan efter semester starta vi upp igen den 10 augusti.

Ingen anmälan krävs för detta. Det är bara att komma.

Följ oss på Facebook– Hulta Bollebygd GK´s sida där kommer allt info med mera synas. Då kan du ta vara på allt info samt skriva kommentarer också!

Må gott och så syns vi snart på Hulta Bollebygd Golfklubb.

Carina Stenqvist