Aktuellt

Vi söker säsongspersonal 2020

Säsongspersonal är uppdelade på 25 månader, det vill säga att 2 st säsongsarbetare jobbar 6–8 månader vilket kallas för långsäsong och 2 st jobbar under högsäsongen 4–5 månader var. Detta är ett system som fyller uppbyggnadsfasen inför säsongen, tillväxtperioden/högsäsongen och sensommar/höstarbeten.
Arbetstiden: 06:00-15:00 Måndag till Fredag.

Helgarbete: Helgarbete kan förekomma, Arbetstid start 04–05 (beroende på första start eller tävlingstyp), arbetstiden slutar när arbetet är klart och maskinen är tvättad, tankad och inställd. Helgarbete anpassas utefter spelmängd på banan.

Övertidsarbete: All övertid kommer att informeras 2 veckor innan men vid nödfall kan övertid hända samma dag. Tidig start sker Tisdag när arbetsmoment på banan sker eller vid behov för golftävlingar (golfveckan exempelvis)

Ledighet: Vi erbjuder ingen semester för säsongsanstanställda, lediga dagar är tillåtet med överenskommelse med Banchef.

Krav på anställning: Ålderskravet är 16 år (kort säsong, sommarjobbare) men då måste man ha tillgång till transport/fordon att ta sig till jobbet alternativt bo nära så att man kan cykla. Högsäsong eller långsäsong gäller 18 år+ med körkort och tillgång till fordon eller transport Mån-sön.

Vi har inga krav på att personen skall ha erfarenhet inom skötsel av grönytor.
Vi har kravet att du som nyanställd hos oss skall ha arbetserfarenhet sedan innan, respekt till medarbetare och folk på våra anläggningar.
Vi som jobbar i ledningen på banan ansvarar för upplärningsperiod så att personen känner sig trygg, har kunskap och förståelse om arbetsmiljöpolicy på golfklubben och skall trivas under perioden som personen jobbar hos oss.

Vi vill att personen som söker tjänsten skall ha ett intresse utav att lära sig om arbetsmomenten, golfbaneskötsel och golf.

Vi ser ett stort plus om personen har erfarenhet inom maskiner, användning utav maskiner stora som små, har hantverkare erfarenhet, spelar golf eller har annan arbetserfarenhet inom yrken som kan gynna den dagliga skötseln.

Kontaktuppgifter: michael@hultagk.se

En kommentar

  1. Rickard Berg skriver:

    Hej,
    Är man för gammal om man är 54? Jag har precis sålt min del i ett mindre it-företag för att få mer ledig tid/syssla med annat och detta verkar ju som något för mig då jag är trött på kontorsarbete. Spelar själv golf, hellre än bra. Är nyinflyttad i Bollebygd sedan oktober, gångavstånd till Hulta.
    Mvh Rickard Berg

Lämna ett svar

Scroll to top Top