Välkommen som medlem hos oss

Vi har flera olika medlemsformer- vilken passar dig? Vi vill påminna om att friskvårdsbidraget gäller för golf.

Medlemskapet gäller från 1 jan till 31 dec 2021!

Fullvärdig medlem

5 950 KR

Delbetala tre månader (första kvartalet)
500 kronor rabatt på årsrangekort - Fritt spel på Sisjön och Torrekulla GK - Fritt spel på World of golfs korthålsbana och övningsområden - Ett bollkort på World of Golf med 600 kronor och 20 procent på köp av bollar därefter. OBS! Du som är 80+ har 50% rabatt på spelavgiften.

Premiummedlem

10 000 KR

Delbetala tre månader (Första kvartalet)
Rangekort - tre greenfeebiljetter - 500 kronor till restaurangen, därefter VIP-kort - Bagbricka i skinn - Inbjudan till exklusiva premiumkvällar (2st) - Fritt spel på Sisjön och Torrekulla GK - Fritt spel på World of Golfs korthålsbana - Ett bollkort på World of Golf med 600 kronor och 20 procent rabatt på köp av bollar därefter

Vardagsmedlem

4 950 kr

Fritt spel på vardagar.

Livstidsmedlemskap
(50+)

100 000 kr

Rangekort - Fri Golfbil - fem greenfeebiljetter - 500 kronor till restaurangen, därefter VIP-kort - bagbricka i skinn - Inbjudan till exklusiva premiumkvällar (2st) - Fritt spel på Sisjön och Torrekulla GK - Fritt spel på World of Golf korthålsbana och övningsområde - Ett bollkort på World of Golf med 600 kronor och 20 procent rabatt på köp av bollar

Distansmedlem

495 kr

Du betalar 345 kronor vid varje golfrunda

Prova på medlem

4750 kr

Prova På medlem (för dig som inte har grönt kort!. Komplett utbildning för grönt kort och årskort på rangen ingår i priset! Frittspel hela säsongen.

Spelmedlem

3 950 kr

Du betalar 100 kronor vid varje golfrunda - 50 kronor för nio hål eller färre -150 kronor rabatt på rangekort

Junior

500 kr under 12 år-ord pris
1500 kr över 12 år- ord pris

Alla juniorer som ingår i träningsverksamhet har fria bollar på rangen

Greenfeemedlem

2 000 kr

Du får 100kr rabatt på ord.greenfee för en 18-håls runda. Ordinarie greenfee är 395kr.

A2 medlem

3500 kr

Du som är redan fullvärdigmedlem i en annan klubb har tillgång till denna medlemsform.
Frittspel alla dagar i veckan. Du har inte tillgång till avtalen som ingår i fullvärdigmedlemskap!

A22-25

3 500 kr

Fullvärdigmedlemskap för dig som är i mellan 22-25 år
Du har inte tillgång till avtalen som ingår i fullvärdigmedlemskap!

Bli medlem idag. Fyll i formuläret nedan så kontakter vi dig inom kort.