Aktuellt

Lydinge resort 2024

 

 

 

 

Lydinge resort 2024

Tack Lydinge Resort i Helsingborg❣️

Vi fortsätter vårt samarbete med Lydinge Resort 2024 där de bland annat sponsrar vår klubb med fina golfpaket som vi nyttjar på olika sätt under året.

För Lydinge Resorts sponsring har vi gett dem utrymme för en presentation i detta nyhetsbrev.

🔥Erbjudande:🔥 25% rabatt på golfpaket 1 dygn 2 greenfee Boka ditt “Golfpaket 1 dygn 2 greenfee” på Lydinge Resort och få 25% rabatt på hela paketet.

Gäller i hela 2024 om bokning sker innan 29 februari.

Länk till vårt bildgalleri:
https://lydinge.com/#bildgalleri

Länk till erbjudandet 25% rabatt:
https://boka.lydinge.com/se/package/list

 

 

 

 

Lydinge Resort med hotell på golfbanan
På Lydinge Resort finns det charmiga hotellet där du finner 43 gemytligt inredda rum, konferensanläggning, relaxavdelning med IR bastu, traditionell bastu, bubbelpool, varma källor utomhus, spelrum med biljard och padelhall med 6 inomhus dubbelbanor.
Lydinge är en lättpromenerad skånskt präglad 18 håls golfbana som ofta koms ihåg för de jämna och fina greenerna. I den gemytliga restaurangen, som är navet för hela resorten serveras gedigen svensk husmanskost av hög kvalité med en touch av Skånes fina råvaror. Runt anläggningen finns en motionsslinga, fiskedam, shopping, cykel och vandringsleder med mera.

Nyhet för 2024 – Utbyggd och uppgraderad relaxavdelning 🔥

Extra erbjudande: Bokar vi golfpaket i 2024 och är 12 personer eller fler: Bjuder Lydinge Resort oss på entré till deras relaxavdelning, inkl badrock och badtofflor under hela vistelsen.

Nyheter på banan inför 2024: Designuppgraderingar av golfarkitekten Magnus Sunesson med fokus på sista 9 hålen. Ökad kvalité på fairways och ruff genom robotgräsklippning

Se video från resorten
https://www.youtube.com/watch?v=c0_as7coSQI&t=2s

Finns på Resorten:
Hotell med 43 rum
Restaurang & Bar Golfbana
Relaxavdelning
Spelrum med biljard
Padelhall med 6 dubbelbanor Konferenslokaler Fysioterapeut Vandring och cyckelstig (Söderåsen nationalpark) Motionsslinga 2km elljusspår

Lämna ett svar

Scroll to top Top