Aktuellt

Annica och Thomas Perlöv belönas!

Vid höstårsmötet den 5 december i klubbhuset på Hulta tilldelades VGF sliver nålar till Annica och Thomas Perlöv. Efter över 30 års ideellt arbete i olika kommittéer och även styrelsen för Annicas del tilldelad Västergötlands Golfförbund ut dessa utmärkelser till Annica och Thomas som innebära fritt spel på samtliga klubbar inom VGF 10 år framöver.

På bilder ser ni Fredrik överlämnar utmärkelsen till Annica och Thomas.

Grattis Annica och Thomas, ni har varit guld värt för Hulta, vi ödmjukt tackar för alla dessa år!

Snart kan det bli din tur! Nästa år kommer vi återinföra kommittéverksamheten på Hulta och vi behöver fler som kan vara med och delta. Är du intresserad? Kontakta gärna David på 033-204340 eller maila till info@hultagk.se

Lämna ett svar

Scroll to top Top