Aktuellt

Under Par Challenge by Golfhäftet & Out-of-Bounds.se

Äntligen är det dags att anmäla er till den nya partävlingen Under Par Challenge, en Texas Scramble i två klasser som spelas den 24 sept hos oss!

Tillsammans med Golfhäftet arrangerar vi Under Par Challenge här hos oss och vi vill bjuda in dig till att delta. Låt inte namnet skrämma dig, utan denna tävling riktar sig till alla spelare där startfältet delas upp i 2 klasser när anmälningstiden gått ut för att ge alla större vinstchans. Välj en medspelare och var med och tävla om en finalplats på Europatour-banan PGA Sweden National där det ingår hotellövernattning, slottslunch, ett extra stort prisbord och chans på att få bli årets bästa Texas Scramble-lag.

Utöver vinnarna väntas det ytterligare 11 fina priser i varje klass och tillsammans med Golfhäftet ser vi fram emot att få arrangera koncepttävlingen utan restriktioner så att du och din medspelare får en härlig och rolig tävlingsupplevelse!

Du bokar en plats till årets tävling via länken nedan:
Min Golf

Vi ser fram emot att träffa er på årets Under Par Challenge!

Lämna ett svar

Scroll to top Top