Aktuellt

Friday Live – 22 maj

YouTube player

Friday Live den 22 maj

  1. Kul med variation runt greenerna! Testa!
  2. OBS: PCC-funktionen är avstängd från och med 20 maj och tills vidare. PCC= playing conditions calculation numera både på sällskaps och tävlingsronder. Grundregeln i världshandicapsystemet är att din exakta handicap är genomsnittet av de åtta bästa handicapresultaten av dina tjugo senast registrerade ronder. En siffra med ett decimaltal. Har du färre än 20 ronder registrerade beräknas snittet på färre ronder, enligt en särskild beräkningstabell. Beräkningen av din exakta handicap görs automatiskt i systemet, och snittet räknas om varje gång när du registrerar en handicaprond i Min Golf.Om ronden du registrerade går in bland de åtta bästa, eller om ronden som föll bort från de 20 senaste var bland de åtta bästa, blir det ett nytt genomsnitt. Du får då en ny exakt handicap.
  3. Börja eller avsluta din golfdag i restaurangen så klart. Här serveras fantastiskt god mat varje dag från simply the best – Sophie och Tobbe. I en stor och kanske Sveriges finaste klubbhus kan man lätt håller avståndet, så passa på, du blir inte besviken.
    Greenfee 375 kr alla dagar och kanske Sveriges bästa golfrestaurang.
    Open every day- early to late…

Hulta-Bollebygds GK – Simply the best

Lämna ett svar

Scroll to top Top