Seriespel

Här hittar du information om seriespel i åldersklasserna, H22, H40, H50, H60, H70, H75, H80, D30, D50, D60 och D70.

Hultas H22 lag välkomnar dig som är medlem och har singelhandicap. Vi spelar seriespelet på tisdagseftermiddagar (första start 15:30 tror jag) och eventuella kval kommer att hållas på söndag eftermiddag två dagar före seriespelet. Känner man att man vill vara med i laget i år görs med fördel en intresseanmälan antingen via mail eller sms, kontaktinformation finns nedan. Detta för att veta om det är lönt att arrangera kvaltävlingar i år eller om det inte är nödvändigt.

Årets spelschema är som följer:

2021

Laget består av 5 spelare, de 4 bästa scorerna (brutto) räknas. Laget tas ut genom kvalspel, vid lika antal slag gäller lägst hcp.

I kvalet spelar vi om 2 platser. De 2 spelare som har bäst resultat i seriespelet på respektive bana är direktkvalificerad till nästgående seriematch. Lagkaptenen disponerar 1 wildcard.

Uttagning till Finalspelet: De fem bästa snittscorerna under seriespelet är med i finallaget (dock minst 2 spelade seriematcher). H40 mästaren har wild card.

Kvaldagar:

Första start kl.15.30.

Vem får vara med
Du är 40- 49 år ( fyller 40 under säsongen) Rekommenderat hcp 9,9 eller lägre. Du ska givetvis ha Hulta-Bollebygd GK som hemmaklubb.

VÄLKOMNA

Fredrik Samuelson

fredrik.samuelson@gmail.com

2021

Utöver kvalet så disponerar Lagkapten ett wildcard och att även bästa Hulta spelaren från serieomgången innan har en friplats till nästa serieomgång.

Startavgift kvalet: 40:-/spelare - segrare brutto och netto delar på vinsten. Anmälan om deltagande i kvalet via mail eller SMS till lagkapten, senast dagen innan kvaldagen men helst tidigare.
Kvaldagar= Se spelschema

Vem får vara med
Du är 50- 59 år ( fyller 50 under säsongen) Rekommenderat hcp 12,0 eller lägre. Du ska givetvis ha Hulta-Bollebygd GK som hemmaklubb.

Stefan Larsson

h50hulta@gmail.com

Länk till seniortouren

Spelprogram

GK

Jag, Mikael Stensiö, är lagledare för Hulta GK H60 lag. Vi hälsar alla, nya som gamla, som är mellan 60 – 69 år välkomna att delta i de aktiviteter som anordnas av H60.

Seriespelet

Vi kommer att spela fem tävlingar i årets serie. Varje lag består av sex spelare och vid seriematcherna räknas de fem bästa bruttoscorerna in för varje lag. Blir vi sämst tvåa i denna serie väntar slutspel. För att bli uttagen i laget krävs att man är med på kvalen som spelas före varje seriematch. Normalt är det de sex bästa bruttoresultaten som får spela nästa seriematch. Lagkaptenen disponerar dock över tre wildcard som kan utnyttjas vid behov.

Kvaldag på Hulta Kvaltid Tävling på Matchdatum

Summer cup

Summer cup spelas i år lördagen xx/x. Första start 13.06. Vi samlas i god tid innan för en gemensam lunch.

Kvalspelet

Alla Hulta medlemmar som är mellan 60 – 69 år (fyller 60 under säsongen) får vara med. Vi ser gärna att så många som möjligt är med och kvalspelar.

Det är roligt, trevligt och lärorikt. Så tveka inte, anmäl dig till nästa kvalmatch. Anmälan sker till lagledaren via mail eller mobil senast kl 13.00 dagen före kvaldagen.

Är du intresserad att få mer information kontakta mig:

Mejl: michael@stensio.se. Mobil: 0730-277077

Hälsningar Mikael Stensiö

2021

Laget består av 6 spelare, de 5 bästa scorerna (brutto) räknas. Laget tas ut genom kvalspel, vid lika antal slag gäller lägst hcp.
Utöver kvalet disponerar Lagkapten ett wildcard och bästa spelaren från serieomgången innan har en friplats till nästa serieomgång.

Startavgift kvalet: 20:-/spelare. Nettoresultat ligger till grund för priser, bruttoresultat avgör plats i laget. Första start 10:00, liksom matcherna. Anmälan om deltagande på plats senast 30 min före första start.

Spelprogram

Vem får vara med
Du är 70-74 år, född 1947-1951. Du ska givetvis ha Hulta-Bollebygd GK som hemmaklubb.

D50 2021

Laget består av 5 spelare, de 4 bästa scorerna (brutto) räknas.

Vem får vara med?! Alla damer som fyllt eller fyller 50 år under 2021 och som tycker om att tävla! Vi välkomnar alla och hoppas att just du vill vara med i vår gemenskap.

Startavgift: 50:-/spelare (250:-/lag) – Etta, två och trea brutto resp. netto delar på vinsten. Ingen greenfee!

Pia Berntsson
pia.berntsson@gmail.com

Spelplatser och datum (första start kl.15):

De två bästa lagen i serien går till finalspel.

Just nu är vi åtta spelare i D60 laget, vilket innebär att alla inte spelar alla omgångar. (fem spelare i laget)

Jag som lagkapten har möjlighet att ta ut två spelare (så kallat wild Cards) därefter spelar de tre som är bäst i kvalet

Vi spelar måndagar klockan 15:00

(klockan 14.00 sista matchen 17 aug)