Juniorträning 2020 – Hulta-Bollebygd GK

Hej Förälder och Juniorer!

Då du (alternativt son/dotter) är/har varit medlem på Hulta Bollebygd Golfklubb vill vi gärna informera om att Ungdomsträning på klubben för säsongen 2020 är i planerande och hoppas ni vill vara med. Dra gärna med en klasskamrat också.

Nicklas Nyström, som bland annat är mångårig PGA tränare på World of Golf i Göteborg, samt håller i Juniorutvecklingen för WoG och Sisjö Golfklubb kommer under det här året att även träna era ungdomar på torsdag eftermiddag/kvällar med start från slutet av april/början av maj.
Nicklas har tidigare jobbat på bland annat Partille Golfklubb samt vid sidan om eget spel på bl a Skandinaviska golf touren också hjälpt till på sin uppväxtklubb Orust Golfklubb.
Han är tvåbarns-pappa (döttrar 10 & 15) och en glad Gaisare.

Vi hoppas att ni ungdomar ser oss som det självklara stället att vara på.
Därför försöker vi ha ett bra träningsupplägg där alla träningsområden blir en självklar del i upplägget. Då får ni ungdomar en bra blandning i träningen och ett inspirerande ställe att vara på efter skolan och på loven. På så sätt kan och vill ni bli bättre på golf och andra idrotter.
Koordinations- & teknikövningar varvas med tävlingar, lekar, tester och spel på banan.
Träningen vi har är anpassad till din egen nivå, så att den tillsammans med kompisar och konkurrens gör att ni vill ha fler roliga övningar att utvecklas genom.
Vår satsning riktar sig till dig vare sig du gillar att träna med kompisar eller att tävla.
Anmäl dig till årets junior- och ungdomsträningar genom att mejla till:

Nicklas Nyström
mobil 0767-966232
mail: nicklas.nystrom@worldofgolf.se

Hör gärna av er snart, då det kommer finnas begränsat med plats under säsongsträningen.
Vi tar via mejl emot önskemål om gruppsammansättning för kompisar/klasskamrater, ålder, golfnivå och träningstider vid gruppindelningar.

Upplägg och träningsavgift:

15 stycken träningsveckor per grupp i perioden v19-39, fördelat enligt:
Försommarträning:
v19, 20, 22, 23, 24, 25, 26, 27

Sensommarträning:
v32, 33, 34, 35, 37, 38, 39
Notera gärna att grupperna alltså inte har träning samtliga veckor, utan att respektive grupp kommer ha 15 tillfällen pga helgdagar lov etc.
Det kommer också att finnas speltider reserverade på fredagseftermiddagar, både för tävling och spel med kompisar/föräldrar.
Träningsavgift: 2600 kr

Hoppas vi ses!