Golfveckan på Hulta Bollebygd GK 2020

Välkommen till en spännande och fullmatat golfvecka på Hulta Bollebygd GK. Vår golfvecka erbjuder tävlingsformer för alla golfare. Under veckan får du uppleva en magiskt vacker natur samt en matupplevelse och service från en av Sveriges bästa golfrestauranger. Hulta Bollebygd Golfklubbs golfvecka startar som på Augusta med en par 3 tävling.

Måndag 6/7

Hulta Masters

• Par 3 tävling
  • (9 Hål)

Spela Hultas första 9 hål som du aldrig spelat dem förut. Bara par 3:or, par 27. Uppsatt och designat av vår Coursemanager. 4 klasser utan hcp. Särspel vid lika segerresultat i alla klasser. 1 Tee till 18 Green.

Tisdag 7/7

Out of Bounds Singel

A klassen slagtävling, B och C klassen slaggolf.

Onsdag 8/7

Fraktkonsulten i Härryda

• Bästboll klass A och B
  • Poängbogey

Torsdag 9/7

Hulta Golfrestaurangs 27 håls partävling

Rond 1
Paren delar på sig. En spelar hål 1-9 och den andra spelar hål 10-18. Då spelar varje spelare individuell poängbogey och fyller i scorekortet med slag och poäng sedan lämnas kortet in till receptionen.
Rond 2
Efter lunch spelar varje par foursome poängbogey 18-hål från hål 1

Fredag 10/7

Olka

Spelformen är en variant av Greensome där båda spelarna slår ut från tee och sedan, på hål med par 4 och par 5, slår ett slag till på partners boll. Därefter väljer man vilken boll man vill fortsätta att spela på.

Lördag 11/7

Stöten i sälen Scramble

Texas Scramble spelas så här: alla i laget slår ut. Laget väljer den bästa bollen. Alla i laget placerar sin boll inom ett scorekorts längd från den platsen och slår sitt nästa slag en efter en. Därefter väljer laget den bästa bollen och slår därifrån och så vidare tills bollen är i hål. Man måste välja minst 6 utslag av varje spelare.

Söndag 12/7

Evefall Automations

Tävlingen består av 18 håls kvalificering i två klasser som kommer att justeras till att bli lika stora. De 10 bäst placerade i var klass går vidare till 5 håls Shoot out där dom 2 spelarna med sämst resultat per hål åker ut dom 4 första hålen. 2 spelare kvar till det 5e hålet där vinnaren på hålet kan titulera sig Hulta Shoot Out mästare!