Aktuellt

Golfhäftet Trophy den 28 maj

Äntligen är det dags att boka årets Golfhäftet Trophy, Norra Europas största partävling för amatörer som spelas den 28 maj.

 

Tillsammans med Golfhäftet arrangerar vi Trophy här hos oss och vi vill bjuda in dig till att delta. Välj en medspelare och var med och tävla om en finalplats på Europatour-banan Bro Hof Slott GC där det ingår hotellövernattning, slottslunch, ett extra stort prisbord och chans på att få bli årets bästa Trophy-lag.

 

Utöver vinnarna väntas det fina priser och tillsammans med Golfhäftet ser vi fram emot att få arrangera koncepttävlingen utan restriktioner så att du och din medspelare får en härlig och rolig tävlingsupplevelse!

 

Du bokar en plats till årets tävling via länken nedan:

Tävling – Hulta Bollebygd Golfklubb (hulta-bollebygdgk.se)

 

Vi ser fram emot att träffa er på årets tävling!

 

Lämna ett svar

Scroll to top Top