Aktuellt

Tyst minut för Göran Zachrisson

YouTube player

Söndagen den 15 augusti klockan 12.00 så kommer vi att hedra Göran Zachrisson. Jag skjuter en raket precis kl.12. sedan hoppas jag att alla som är på plats på banan kommer stanna upp sitt spel och kör en tyst minut för Göran.

Tyst minut för Göran Zachrisson

Gör Golfsverige sällskap i en tyst minut för att hedra Göran Zachrisson på söndag den 15 augusti klockan 12.00.

Morgonen den 11 augusti somnade Göran Zachrisson, 83 år gammal, in efter en tids sjukdom. En unik och älskad röst i Golfsverige har tystnat. Men minnet av Göran, hans ikoniska citat, finurliga formuleringar och finstämda krönikor kommer att leva vidare länge.

För att hedra Göran Zachrissons minne har Svensk Golfs redaktion föreslagit en tyst minut på alla landets golfbanor klockan 12.00, nu på söndag den 15 augusti.

– Idén till detta initiativ kom från min företrädare Tobias Bergman när vi talades vid efter beskedet om Görans bortgång. Ett fint och stämningsfullt sätt att hylla en legend inom svensk golf tycker vi. Vi vet att han var älskad och uppskattad av många och på det här viset får alla som berörts eller påverkats av hans berättande en chans att ta ett fint farväl, säger Oskar Åsgård.

Vi hoppas att så många golfklubbar och spelare som möjligt vill vara med och hedra Göran. Sprid gärna budskapet till dina golfvänner om du tycker att en tyst minut låter som en bra idé även för dig.

Om du deltar i minnesstunden och vill dela en bild med Svensk Golf, mejla den gärna till: redaktion@svenskgolf.se eller webbred@svenskgolf.se.

Lämna ett svar

Scroll to top Top